ERVARINGEN

Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten over de diensten van rotPC. Deze beoordelingen zijn achtergelaten op onze Google Maps bedrijfspagina. Wij stellen het op prijs als ook u een beoordeling achterlaat!

Hele vriendelijke en snelle service! Werd meteen geholpen en kon mijn laptop de volgende avond weer ophalen. Het onderdeel is gerepareerd en alles werkt nu weer naar behoren. Goede prijs en super tevreden! Zeker aan te raden

— Maud Schotte

Sebastiaan heeft mijn Apple Macbook weer nieuw leven ingeblazen voor een fractie van de kosten die apple rekent. Hij geeft vriendelijk en eerlijk advies en is snel met resultaat! Mijn mac kan er weer tegenaan!

— Steven Poldermans

Mijn externe harde schijf begaf het. Gelukkig wist Sebastiaan alle bestanden te herstellen voor een klein prijsje!

— Jorgen Nijboer

Mijn laptop werd erg warm en viel af en toe uit. Erg vervelend! Sebastiaan kon gelukkig snel langskomen en had de laptop snel gemaakt zodat deze niet meer zo warm wordt. Bijkomend voordeel: de laptop lijkt ook sneller geworden. Dus top service!

— Linda Giesselink

Mijn laptop deed helemaal niks meer. Sebastiaan heeft alle foto’s gered en Windows 10 erop gezet. Ik ben er super blij mee, mijn computer is weer super snel!

— Dick Wijker

Sebastiaan heeft nu een aantal keren geholpen met de computer, de laatste keer op afstand. Elke keer weer tevreden met het resultaat. Behulpzaam, snel en voor een fijne prijs. Warm aanbevolen

— Debbie Janssen

Het schoonmaken van mijn laptop is binnen 1 dag gelukt. Een dag later kwam nog een klein foutje aan het licht dat Sebastiaan snel en adequaat heeft opgelost. Ik ben zeer tevreden met zijn hulp en zal hem volgende keer weer aanroepen. En mijn laptop is weer zeer snel.

— Serge van Meer

Fantastische ervaring! Ik kan het iedereen aanbevelen om hier met computerproblemen naar toe te gaan. Vraag naar Sebastiaan en je wordt snel en kundig geholpen. Geweldige service, ik ben zeer dankbaar.

— Arno Mulder

Over de telefoon vermoedde Sebastiaan al dat de voeding van onze pc kapot was. Een test na het langs brengen bevestigde dit. Sebastiaan heeft een nieuwe voeding besteld en keurig ingebouwd. Erg nette en vriendelijke service voor een scherpe prijs. Warm aanbevolen!

— Joost/Daphnis Vermeulen/Brederode

Een snelle adequate en solide oplossing. Beschaafd, vriendelijk en betrouwbaar. Tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Daar moet hij nog maar eens over nadenken!

— L.G Pakvis

Ik vond Sebastiaan was snel, meedenkend en betrouwbaar.

— Saskia Rovers

Great job, fast and friendly service!!

— Shiva Sai