Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten over de diensten van rotPC. Wij stellen het op prijs als u uw ervaring met rotPC via het formulier onderaan deze pagina achterlaat.

Hele vriendelijke en snelle service! Werd meteen geholpen en kon mijn laptop de volgende avond weer ophalen. Het onderdeel is gerepareerd en alles werkt nu weer naar behoren. Goede prijs en super tevreden! Zeker aan te raden
 
Datum: 19 april 2017
Door: Maud Schotte
Een snelle adequate en solide oplossing. Beschaafd, vriendelijk en betrouwbaar. Tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Daar moet hij nog maar eens over nadenken!
 
Datum: 01 april 2017
Door: Lane Colli Karper
Ik vond Sebastiaan was snel, meedenkend en betrouwbaar.
 
Datum: 23 maart 2017
Door: Saskia
Vriendelijk, snel en niet duur.
 
Datum: 02 februari 2017
Door: Steven
De ventilator van mijn HP laptop was kapot. Op een filmpje van YouTube bleek dat de hele computer uit elkaar moest. Zondag contact gehad met Sebastiaan. Maandag ochtend weggebracht. Dinsdag avond klaar voor een heel redelijk bedrag. Hier kom ik terug !
 
Datum: 25 november 2015
Door: Rob
Sebastiaan van Computer Delft heeft bij ons een NAS server geplaatst, hierdoor heeben we centrale gegegevens opslag en kunnen we ook van buiten inloggen op het nerwerk. Mijn eigen Cloud.
Sebastiaan heeft ons geadviseerd bij de aanschaf van de NAS en harde schijven.
De computers zijn door hem geschoond en alles loopt weer prima. We zijn alle programma's doorgelopen en gaf hij advies wleke te behouden en welke niet
Sebastiaan is een serieuze vent die snel werkt, ik beveel hem aan!
 
Datum: 12 oktober 2015
Door: Aussems
Nadat mijn computer volledig gecrasht was zat ik echt met mijn handen in het haar! Sebastiaan heeft alles volledig terug kunnen halen en mijn computer weer helemaal werkend gekregen. Afspraken die ik maakte werden keurig nagekomen. Ik kan Computer Delft aan iedereen aanbevelen!
 
Datum: 09 oktober 2015
Door: Melinda
Ik ben zeer tevreden! Snelle reactie en attente communicatie via e-mail, duidelijke afspraken over planning en kosten, laptop gebracht en nog diezelfde avond gefixt en opgehaald, geen verloren bestande o.i.d.
 
Datum: 03 april 2015
Door: Berend
Via Google en Marktplaats bij Sebastiaan terechtgekomen. Het telefonisch contact met vermelding van het probleem verliep soepel en afspraak gemaakt laptop te brengen en advies gevraagd ook in verband met leeftijd laptop. Met Sebastiaan zijn goede afspraken te maken, die hij ook snel nakomt. Hij zoekt contact bij onduidelijkheden. Heeft op mijn nieuwe laptop gezet wat ik er van de oude op wil hebben, is vriendelijk en efficiënt. Maakt op mij, leek, een vakkundige indruk. Geen problemen meer met laptop en fijn om te weten dat ik op vragen een snel en duidelijk antwoord krijg. Ik kan hem zeker aanbevelen!
 
Datum: 29 maart 2015
Door: Mary
Sebastiaan heeft bij mij een computer en een laptop opgeschoond en virusvrij gemaakt. Ik ben zeer tevreden en ook wat mij betreft heeft hij er een vaste klant bij!
 
Datum: 22 februari 2015
Door: asselmans

<< Start Vorige 1 2 3 Volgende Laatste >>

Pagina 1 van 3


Uw ervaring
* deze velden zijn verplicht
Roepnaam (deze naam wordt zichtbaar op de site):*
E-mailadres (uw e-mailadres wordt niet zichtbaar op de site):*
Bedrijf (optioneel):
Beveiligingscode:
Vul hier uw code in:*
Uw ervaring:*